Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2020 - Ammonite - Franci Lee = CSFD 66% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2020 - Ammonite - Franci Lee = CSFD 66% Názov:2020 - Ammonite - Franci Lee = CSFD 66% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:2.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-21 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 45

    ČSFD
    [url] https://www.csfd.cz/film/792970-amonit/prehled/ [/url]


       
       


    Quote:
    Drama / Romantický
    Velká Británie, 2020, 117 min (Alternativní 113 min)
    Režie: Francis Lee


    Quote:
    V 40. letech 19. století hledá kdysi uznávaná Mary Anning fosílie na nehostinném pobřeží moře, aby jejich prodejem vydělala na živobytí pro sebe a svojí nemocnou matku. Nabídku bohatého turisty, aby během jeho nepřítomnosti zasvěcovala do své práce jeho manželku Charlottu, z finančních důvodů nemůže odmítnout. A přestože si s bohatou paničkou zpočátku zásadně nerozumí, postupně se mezi nimi začne vytvářet silné pouto.


    Quote:
    Na prvý pohľad sa môže Ammonite zdať ako taký rutinný pokus o rádoby umeleckú kostýmovú drámu, ktorá by hrozne rada chcela Oscarov, lenže sa nakoniec ukáže, že ktovieako výrazné či podarené nie je. Ale je to presne naopak. Ammonite skrýva výrazne viac a skutočne je všetkým, iba nie rutinným dielom. Nemá cenu riešiť či si skutočne v 40. rokoch 19. storočia Anningová a Murchisonová navzájom lízali buchty a či je vyobrazenie ich lásky autentickej z pohľadu historického kontextu. Pretože pred rokom 1900 ste v živote nepočuli o nejakých homosexuáloch. To len dnes pretláčajú liberálni úchyláci. Nejde o ďalšiu rutinnú drámu, ktorá veľmi ľahko zmizne z divákovej pamäte, práve naopak je veľká šanca, že dôvodu na spomínanie bude mať divák jednoznačne dosť. Ronan a Winslet sú perfektné, režisér má očividne silnú tvorivú ruku a celé mi to skutočne v pamäti zostane zrejme ešte veľmi dlho. Čo ma totálne dostalo bola však záverečná melódia pri titulkoch. To sa môže schovať aj Bach a Beethoven.


    Quote:
    loneliness and angst imperfectly packaged, but bolstered by two great leads
    In 19th century England jaded, somber, self-made paleontologist Mary Anning spends her days alone on the coastline excavating fossils, until a well-off tourist entrusts his wife Charlotte Murchison (repressed, melancholy, and a shadow of her former self) into Mary's care. Though Mary initially views Charlotte as another unwelcomed guest, gradually the two strangers become close as their relationship intensifies. In a quiet, intimate, and moody story such as this where much goes unsaid, most of the emotion is conveyed through subtleties and body language, but fortunately the two lead actresses are up for the challenge and deliver strong, internalized performances--though at times it's frustrating to try and discern the real emotional depths and complications between their two characters. It's hard to truly determine the historical accuracy of what transpires on screen, plus it concludes on an ambiguous note, but Ronan is solid as usual, while Winslet is absolutely riveting.













    ONLINE




    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.20.58
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.154 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 06:02
    sql

    TOPlist